keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Hyvää joulua!

Hei kaikki lukijani!
Toivottavasti ette luulleet että etusivulla on epämääräinen tekstipätkä sen takia että ilmoitan lopettamisestani :D Ei, vaikka pariin kuukauteen en ole uutta osaa postannutkaan, en ole lopettamassa :) Lähinnä halusin vain ilmoittaa, että olen viimein saanut yksinkertaistettua lavastusprojektiani siihen malliin, että sain jaskavuutta toteuttaa sen. Eli koko homma on ollut tauolla lähinnä sen takia, että en ole jaksanut lavastaa tulossa olevia juttuja, vaan olen vain halunnut pelata - mutta tarina ei ole päässyt etenemään. Toki koulussa ja omassa elämässäkin on ollut tekemistä riittämiin. 

Nyt viimeviikonloppuna otin kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja tein homman kunnialla loppuun: nyt olen siinä vaiheessa että pääsen taas vapaasti pelaamaan Grueneilla! Kuvat seuraavaa osaa varten on  suurinpiirtein otettu, muutama kohtaus pitää vielä kuvata, mutta ne ovat jo paljon mielekkäämpiä toteuttaa. Huomenna varmaan aloittelenkin jo kirjoittamista ja osa 18 olisi tarkoitus saada julkaistua tämän viikon aikana :) 

Kiitos kaikille lukijoille kärsivällisyydestä :3 Tässä teille joululahjaksi pieni kurkistus seuraavaan osaan: 


Rakastan näitä lapsia <3
Älkää huoliko, tulossa ei ole niin radikaalia aikahyppyä miltä näyttää, seuraava osa vain tulee olemaan pitkä ja tapahtumarikas... Ihanaa ja ruhaisaa joulua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Villasukka kiittää ja kumartaa kommenteistanne! :3